Za dober začetek dneva!
Spremenite svoja jutra z navadami za dobro počutje, ki dolgoročno krepijo zdravje.
Spremenite svoja jutra z navadami za dobro počutje, ki dolgoročno krepijo zdravje.
Ali veste, da ima zajtrk lahko prehranske pomanjkljivosti?
Tipični jutranji obroki imajo pogosto te skupne prehranske pomanjkljivosti:(1-2)
• Minerali: kalcij, železo, kalij, magnezij
• Vitamini: D in folna kislina
• prehranske vlaknine
• fitohranila iz sadja in zelenjave
Vaše dobro počutje se začne na začetku vsakega dneva
Zdrav zajtrk pomaga(1-2-3) spodbujati metabolizem, povečati raven energije, podpira spomin in kognitivne funkcije, vzdržuje želeno težo.
Znanost za izdelki
Želite izvedeti več o koristih zdravega jutranjega obroka?
Dober dan se začne s pravimi hranili
Začetek dneva s hranljivim obrokom je pomemben. Poskusite vključiti kakovostne beljakovine, kompleksne ogljikove hidrate in zdrave maščobe(4-5).
Izboljšajte svojo jutranjo rutino z izdelki Nutrilite™ Morning Nutrition
Vključno z naslednjimi:
• Rastlinski proteini: visokokakovostne rastlinske beljakovine
• vlaknine v prahu: 3 vlaknine za podporo zdravju črevesja
• Double X: 12 vitaminov,10 mineralov in fitohranil
• podpornih virov za zdrave navade
Zdrav začetek, ki presega vaš prvi obrok
Slastni recepti
da boste še bolj uživali v jutranjih esencialnih hranilih
Seje joge
da bi sprostili um, se povezali s svojim notranjim jazom in začeli dan prizemljeni in osveženi.
Enostavne ideje za vadbo
poživi telo in pomaga, da osvojite jutro in dan.
Praksa čuječnosti
spodbuja kognitivno jasnost, čustveno regulacijo in splošno dobro počutje.
Začnite ustvarjati svojo zdravo jutranjo rutino
Pridobite vse bistvene hranilne snovi in nastavite zdrave navade za podporo vašemu dobremu počutju.
1Cahill LE, Chiuve SE, Mekary RA, et al. Prospective study of breakfast eating and incident coronary heart disease in a cohort of male US health professionals. Circulation. 2013; 128: 337-343. [Gibney 38]
2Bi H, Gan Y, Yang C, et al Breakfast skipping and the risk of type 2 diabetes: a meta-analysis of observational studies. Publ Health Nutr. 2015; 18: 3013-3019
3de Castro JM. The time of day of food intake influences overall intake in humans. J Nutr. 2004; 134: 104-111. [Bi 22]
4O’Neil CE, Byrd-Bredbenner C, Hayes D, et al. The role of breakfast in health: definition and criteria for a quality breakfast. J Acad Nutr Diet. 2014; 114:S8-S26
5Barr SI, DiFrancesco L, Fulgoni VL, 3rd. Consumption of breakfast and the type of breakfast consumed are positively associated with nutrient intakes and adequacy of Canadian adults. J Nutr. 2013; 143: 86-92. [19]